De vraag: een feestelijke en opvallende uitnodiging

Bij een bedrijfsjubileum hoort ook een feestelijke uitnodiging met nieuwe informatie. Voor het Spaanse iGracias! ontwikkelde PixioCard een feestelijke en opvallende video-in-print kaart. Onder het geïntegreerde video display heeft deze kaart een uitsparing voor een USB-stick.

Het resultaat: een persoonlijke videoboodschap en een onvergetelijke indruk

Met de videoboodschap als persoonlijke uitnodiging en de USB-stick voor nieuwe informatie over het bedrijf maakte iGracias! een onweerstaanbare en onvergetelijke indruk. De uitnodiging viel goed in de smaak en het jubileumfeest werd een groot succes. Een unieke en persoonlijke manier om klanten, medewerkers en relaties te bedanken voor hun jarenlange trouw. En een krachtige marketingtool die voor veel verschillende doeleinden kan worden ingezet.

Meer over PixioCard uitnodigingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!