De vraag: spraakmakende promotie Glycine horloges

Voor onze partner Capital Advertising ontwikkelden wij een opvallende PixioCard in een speciaal formaat, bedoeld voor de promotie van het Zwitserse horlogemerk Glycine. Een kaart die naamloos past in de verrassende advertentiecampagne. Bij het openen van de kaart wordt op het geïntegreerde videodisplay de nieuwe commercial van Glycine afgespeeld. Een prachtig voorbeeld van omnichannel brand activation.

Het resultaat: een multifunctionele brand activation tool

De PixioCard kan door Glycine voor diverse doeleinden worden gebruikt: als productpromotie voor fashion stores en retailers, direct mailing voor alle relaties en give-away op fashionbeurzen en events. Deze krachtige en verrassende marketingtool draagt bij aan de branding van PME als spraakmakend horlogemerk.

Meer over PixioCard productpresentaties

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!