De vraag: een swingende persoonlijke uitnodiging

3FM wilde alle genomineerden voor de 3FM Awards op ludiek wijze op de hoogte stellen van hun nominatie. Speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde PixioCard voor 3FM een feestelijke uitnodigingskaart met een swingende persoonlijke uitnodiging. Een opvallende kaart, volledig in de huisstijl van 3FM, met een geïntegreerde videoboodschap waarin de genomineerde artiesten persoonlijk op de hoogte werden gesteld.

Het resultaat: veel free publicity en een groots muziekfestijn

De persoonlijke uitnodiging van 3FM werd met groot enthousiasme ontvangen. Genomineerden en andere celebrities reageerden opgetogen op de swingende uitnodiging. De opkomst bij de 3FM Awards was fantastisch. Evenals de publiciteit die 3FM met deze opvallende actie genereerde voor de awards.

Meer over PixioCard uitnodigingen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!