Op een presenteerblaadje: je dessert opgediend op een videoblad

26 januari 2015 / Bedrijfspresentatie

Bij restaurant ‘t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht gebeurde rond de kerstdagen iets bijzonders: gasten die een dessert bestelden, kregen dit op een speciaal dienblad met video opgediend.

Het ‘presenteerblad’ is ontstaan uit een samenwerking tussen ’t Amsterdammertje en PixioCard. We ontwikkelden een blad met een glazen schoteltje voor het dessert met daarnaast een lcd-videoscherm. Gasten die het restaurant rond de kerstdagen bezochten, kregen het dessert geserveerd op het speciale blad. Op het lcd-scherm werd een warme kerstgroet afgespeeld.

Enthousiast

De nieuwe presentatievorm viel volgens maître en sommelier Jouke de Bruin goed in de smaak. “Gasten waren erg enthousiast over het gebruik van een videoboodschap bij het dessert.” Ook in 2015 kunnen bezoekers van het restaurant de bijzondere dessertpresentatie verwachten. ’t Amsterdammertje zet het experiment met de presenteerbladen voort, maar dan uiteraard wel met een andere videoboodschap.

Andere presentatieprojecten

Naast het presenteerblad bij ’t Amsterdammertje heeft PixioCard nog een aantal andere projecten lopen waarin we video in een tastbaar presentatieproduct opnemen.

We werken op dit moment bijvoorbeeld aan een prototype van een presentatiemap met video’s op A4-formaat. Ook hebben we een luxe videobox die gebruikt wordt voor presentatie van producten. Philips gebruikt dit bijvoorbeeld voor het presenteren van samples aan retailers.

Wil jij jouw product ook op een unieke manier presenteren of heb je een bijzonder idee dat je met ons wil delen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Van plan om ook tijdens de kerst iets unieks te doen? Bekijk dan hier onze tips.