Een veelzijdige Videobox

Perfect om uw product of relatiegeschenk in te verwerken!

Video brochure box PixioCard

Wat is de VideoBox precies?

De VideoBox is een luxe geschenkdoos met een geïntegreerd videoscherm. De box zelf maakt al een goede indruk op de ontvanger vanwege de hoge kwaliteit.

De echte verrassing komt zodra de ontvanger de doos opent. Op dat moment begint uw persoonlijke video af te spelen!

Dat gebeurt in haarscherpe beeldkwaliteit op een vakkundig geïntegreerd LCD-scherm. Wat er op de video te zien is bepaalt u zelf. Het is zelfs mogelijk om meerdere video’s toe te voegen.

Pixio Videobox
Voorbeeld videobox

Voor de presentatie van samples van onze producten aan grote retailketens gebruiken we geregeld de VideoBox. De combinatie tussen de luxe doos en het LCD scherm is bijzonder doeltreffend!

Moniek Janmaat – Philips Nederland

Eindeloos veel mogelijkheden

De VideoBox is een originele verpakking voor allerlei soorten geschenken. En ook met de video kunt u alle kanten op.

Denk bijvoorbeeld aan een instructiefilmpje voor het product dat u verstuurt. Of een persoonlijke boodschap bij een kerstpakket. Alles kan!

Wilt u die mogelijkheden eens verder bespreken? Of een sample of prijslijst aanvragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we helpen u graag.

Videobox van PixioCard

De VideoBox: een luxe geschenkdoos mét video

Alle mogelijkheden in 23sec.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het inzetten van de PixioCard? Bijvoorbeeld als video brochure, hand out na een bedrijfspresentatie of wilt u juist de VideoBox gebruiken als luxe geschenkdoos? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

    Bedankt voor uw bericht

    We nemen snel contact met u op!