Folders bedrukken met een videoboodschap

U maakt zelf de videoboodschap die u in de folder wilt hebben en wij zorgen ervoor dat de folder gedrukt wordt. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van de folder? Wij beschikken over een netwerk van professionals die u graag helpen met het de vormgeving van de folder en video. De folders bedrukken wij op stevig karton en zodra de folder geopend wordt, start de video automatisch. Hierdoor trekt u gegarandeerd de aandacht van uw klanten en is de kans groot dat zij de folder aan anderen laten zien. Zo wordt uw folder een promotiemiddel dat via via een groter publiek bereikt.

Digital video brochure

De voordelen van een video folder laten drukken

Laat u een folder drukken bij PixioCard? Dan kunt u rekenen op een aantal voordelen. Zodra u de PixioCard in handen heeft zult u zien en snappen waarom het zo’n effectief marketingtool voor bedrijven is. De folder in combinatie met video wordt in het marketinglandschap namelijk steeds belangrijker. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat mensen niet meer willen lezen, maar op een eenvoudige manier informatie tot zich willen nemen. Door video bijvoorbeeld.

Gebleken is dan ook dat 99% van de ontvangers de kaart minstens één keer opent en dat een groot gedeelte van de ontvangers de boodschap meerdere keren bekijkt en aan anderen toont! Met een video brochure  kunt u op een efficiënte en effectieve manier een impact maken op uw (potentiële) klanten. Bovendien kunt u in een videoboodschap veel meer vertellen dan wanneer u alleen een folder laat drukken zonder videoscherm.

De voordelen onze folder

De Pixiocard kent verschillende voordelen, zoals:
- Opvallend en origineel

- Aandacht gegarandeerd
- In uw eigen huisstijl
- Veelzijdig en flexibel

Video brochure kaart

Pixiocard folder drukken?

De PixioCard folder variant is een veelzijdig marketingmiddel en wordt afgestemd op uw specifieke wensen. Maatwerk dus. Wilt u ervaren hoe het is om een video folder te ontvangen? Dat kan! Vraag kosteloos een sample aan. Wilt u meer informatie ontvangen hoe u de folder in combinatie met videoboodschap kunt inzetten voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met u mee, vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Vraag direct een gratis sample aan

More information?

Would you like further information or request a price list?

    Thank you

    Thank you for contacting us.