De vraag: een ‘fashionable’ productpresentatie

Ter promotie van hun nieuwste lipstick Black Lace Rabbit gaf Space Brands Limited PixioCard de opdracht een mooie VideoBox te ontwikkelen. Volledig in de huisstijl van Lipstick Queen, met een uitsparing voor een lippenstift en een geïntegreerd videoscherm. Ook past er documentatie in, bijvoorbeeld een productbrochure of catalogus. Bij het openen van de videobox wordt op het videoscherm een productpresentatie afgespeeld.

Het resultaat: een stijlvolle, multifunctionele marketingtool

Met deze prachtige verpakking en in het oog springende videoboodschap heeft Space Brands Limited een stijlvolle en multifunctionele marketingtool in handen om haar lipsticks te promoten. Bijvoorbeeld als giftset, relatiegeschenk of give-away bij beurzen en evenementen. Doordat zowel de video als de verpakking in de huisstijl van Lipstick Queen zijn, versterkt de videobox de product branding van Black Lace Rabbit lipstick. Met een paar kleine wijzigingen en een andere video kan de VideoBox ook heel eenvoudig voor andere producten worden gebruikt.

Meer over de PixioCard VideoBox

Meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u vragen over het inzetten van de PixioCard als video brochure of andere toepassingen? Neem dan gerust contact met ons. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen.

Bedankt voor uw bericht

We nemen snel contact met u op!